бул.В.С.Бато б.б. (над ЖИТО маркет)

(02) 2458 688 | (078) 400469

За BeHappy...

Долгогодишна традиција и искуство и постојано збогатување со новитети, а сето тоа во континуитет проткаено со позитивен дух и добра мисла е единственото и потполно објаснување за игротека Be Happy. Покрај добро познатиот дел на огротеката кој нуди потполна забава за децата во трите тематско различно опремени игротеки, истовремено се исполнува и времето на родителите и готите во опуштена атмосфера, каде одделно децата, но сепак во непосредна близина можат да го прослават роденденот на своето дете во амбиент на вечерно излегување. Трите игротеки секоја во свој филм нуди потполно заборавање на реалноста и уживање во сите магични моменти што ги овозможуваат бројните реквизити дополнети по желба со различните понуди или пак целосно влегување во денс атмосфера со караоке шоу, а за љубителите на видео игрички: PS3 и Нинтендо Wii. Покрај практичниот и видлив дел, кој не може а да не ве импресионира, дојдете и доживејте нешто, поради што долг низ години сите најсреќни и најубави омменти од животот на вашите деца ќе ги прославувате баш тука и ќе бидете дел од она на што секојдневно сме сведоци ние, а тоа е сознанието за едноставноста на среќата и причината зошто оваа игротека се вика "BeHappy".