бул.В.С.Бато б.б. (над ЖИТО маркет)

(02) 2458 688 | (078) 400469

Пакет 1

 • Изнајмување на простор - 2H.
 • Прибор за храна, пијалоци, торта
 • Грицки и покани
 • Подарок за славеникот
 • ЦД со фотографии

Пакет 2

 • Изнајмување на простор - 2H.
 • Прибор за храна, пијалоци, торта
 • Грицки и покани
 • Подарок за славеникот
 • Декорација со балони
 • Party is here
 • ЦД со фотографии
 • Костим - маска по ваш избор (спајдермен, мики маус, шрек, магаренце од шрек, бетмен...)

Пакет 3

 • Изнајмување на простор - 2H.
 • Прибор за храна, пијалоци, торта
 • Грицки и покани
 • Подарок за славеникот
 • Декорација со балони
 • Party is here
 • Пињата преполна со вкусни бомбони, мастики и лижавчиња
 • ЦД со фотографии
 • Костим - маска по ваш избор (спајдермен, мики маус, шрек, магаренце од шрек, бетмен...)