бул.В.С.Бато б.б. (над ЖИТО маркет)

(02) 2458 688 | (078) 400469

Простории

во BeHappy

Игротека BeHappy располага со простории и реквизити за дечиња на сите возрасти.

Нашиот професионален персонал се грижи сите дечиња да се чувствуваат убаво и својот роденден да го поминат во една прекрасна атмосфера.

ДОБРЕДОЈДОВТЕ

во BeHappy!

Долгогодишна традиција и искуство и постојано збогатување со новитети, а сето тоа во континуитет проткаено со позитивен дух и добра мисла е единственото и потполно објаснување за игротека Be Happy. Покрај добро познатиот дел на огротеката кој нуди потполна забава за децата во трите тематско различно опремени игротеки, истовремено...

Реквизити

за сите деца!

Во BeHappy има секаков вид на реквизити за дечиња од сите возрасти. Сите играчки кои ги поседува игротеката се од Германско производство и се директно увезени од Германија. Имаме повеќе видови на тобогани, Playstation 3, Nintendo Wii, фудбалчиња, балони, точачиња, кукли, кошарка, пинг-понг итн...